STAY MOTIVATED

Energi til din hverdag

MØD OS PÅ MESSE

COPENHAGEN HALF MARATHON 15.-17. SEPTEMBER

Lidt om CPH Half

Copenhagen Half Marathon er et løb, hvor hele byen hepper på dig, og hvor du kan glæde dig til 21,0975 km med unik stemning igennem Københavns charmerende og hippe brokvarterer, historiske Indre By og Frederiksbergs smukke alléer. Løbet har som det eneste i Norden det Internationale Atletikforbunds kvalitetsstempel, World Athletics Elite Label, og lagde i 2019 rute til verdensrekorden på 58:01 sat af Geoffrey Kamworor samt den nuværende europarekord for kvinder sat af Sifan Hassan 2018.

ATNU står selvfølgelig klar på CPH HALF EXPO med en stand, hvor du kan smage vores produkter og købe lidt ind til din tur. VI SES

POPULÆRE

BESTSELLERS

Vis alle

Kvalitets energiprodukter til sport, den sunde livsstil og hverdagen

Anmeldelser

Jeg bruger altid Atnu produkter i min træning, elsker smagen og de mange varianter. Jeg dyrker cross Triathlon og bruger altid atnu energidrik plus gel til de længere træninger. Atnu er dansk og lig med god kvalitet, kan klart anbefales.

Martin Pilgaard 

Hawaii Ironman - Crosstri atlet

Min bøn om evig energi er løst med Atnu hindbær-energibar! Jeg har prøvet mange andre produkter, med mindre heldigt resultat! Produkterne giver mig optimal energi og smager fantastisk. Min restitutionstid forkortes med Atnu protein og kulhydrater. Produkterne er perfekte at bruge selv når du er rigtig presset!

Charlotte Longhi 

Elite MTB-rytter

Jeg bruger Atnu produkter da de forskellige produkter giver mig den energi og restitution jeg behøver til både min træning og i min hverdag. Jeg har altid stor fokus på mine løb i weekenderne, hvor det virkelig er vigtigt at det hele bare spiller, så jeg altid er sikker på at jeg kan yde fuldt ud når jeg skal! 

Nichlas Bjerregard 

Danmarksmester Motocross

Atnu tiltaler mig pga. af den gode smag, og også da jeg ved at produkterne er udviklet af et dansk team der søger for alting er i orden og indholdet derfor er "On point"!! Alle produkterne er super effektive, og endnu engang så er smagen virkelig helt i top!

Kasper Svendsen
Elite MTB-rytter

Kasper Svendsen

Elite MTB-rytter

I en travl hverdag med familie og arbejde skal træningstiden udnyttes bedst muligt - derfor bruger jeg Atnu energiprodukter for at få det optimale ud af mine cykeltimer. Det er især vigtigt for mig, at opretholde væskebalance og energiniveau. 

Helle Haugaard
Elite MTB-rytter

Helle Haugaard

Elite MTB-rytter

Jeg er kæmpe fan af ATNU! Det er det første energi brand som ikke giver mig gener med kvalme og mavekramper, når jeg tager større mængder. Derudover har de er suverænt stort udvalg også er smagen ovenikøbet rigtig god, og som de siger "Stay Motivated"

Anders Aaskov 

Ironman - Vinder af "The BIG 4"