Fri fragt over 499,00 til pakkeshop

1-3 dages levering

Tlf. 22524850

kontakt@atnu.dk

STAY MODTIVATED - ENERGI TIL DIN HVERDAG!

Atnu er en dansk virksomhed, som startede tilbage i 2014, og vi lever efter filosofien, at alle har mulighed for at udleve deres drømme og få det mest optimale ud af livet.

Hos Atnu ønsker vi at være din foretrukne energipartner på markedet, hvad enten du er amatør, semiprofessionel, professionel eller blot mangler energi til din hverdag. Derfor har vi udviklet et bredt sortiment af energiprodukter, som dækker alt hvad du behøver af sportsernæring under en god træning. Vores produkter er optimale til dig, der ønsker at øge din præstation via energi og protein gennem kosten.

Energi til enhver udfordring! 

Blandt vores udvalg af atnu-produkter vil du finde både energibarer, energipulver og energigel, som alle skaber en god energibalance i kroppen.

Atnu står også bag en række produkter med protein. Eksempelvis vores proteinbarer, som bidrager til en bedre restitution af kroppen, ved at fylde dine proteindepoter. Brugen af proteinprodukter giver desuden en god mæthedsfornemmelse, som minimerer din trang til at gå i køleskabet.

Alle vores produkter er udviklet i Danmark og produceret i Europa.

Manden med popcorn-hjerne

Bag Atnu står Mark Lausen, som har en stor passion for sport og sportsernæring.
”Vores mål er at skabe større gennemsigtighed på markedet over sportsernæring, samt gøre det lettere for dig at skelne mellem de gode og dårlige energiprodukter på markedet. Vi ønsker desuden at gøre det klart, hvilke produkter du skal bruge hvornår, for at opnå den optimale træning” - udtaler Mark Laursen, CEO ved Atnu.dk. 

x